Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, la intrare în municipiul Buzău. Trei mașini s-au izbit puternic. Circulația este blocată

Accident pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, la intrare în municipiul Buzău. Trei mașini s-au izbit puternic. Circulația este blocată

de Roxana Mihăiescu    |   

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, la intrare în municipiul Buzău, între trei autovehicule. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, sâmbătă, că pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, la intrare în municipiul Buzău, judeţul Buzău, a avut loc un accident rutier produs între trei autovehicule, notează News.ro.

Potrivit primelor informații, trei persoane au fost rănite în urma impactului. Mai multe echipaje de poliție și de salvare au ajuns la locul accidentului.

Persoanele rănite au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Doi tineri au fost loviţi în plin pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, în Topliţa

În cursul zilei de astăzi, un alt accident asemănător a avut loc în Toplița.

Doi tineri, o fată şi un băiat, au fost loviţi în plin pe trotuar de o maşină scăpată de sub control.

Imaginile suprinse de o cameră video de supraveghere arată momentul în care băiatul a fost aruncat pe carosabil, iar fata a rămas prinsă sub autoutilitară. 

Băiatul rănit în accident nu a fost dus la spital, doar consultat de medici la faţa locului.

Fata, cea de-a doua victimă, a fost scoasă de sub autoutilitară, pentru că ea rămăsese prinsă în şanţ, a fost preluată de medici şi dusă la Spitalul din Topliţa. 

Şoferul care i-a lovit pe cei doi tineri a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice. Conducătorul auto are 22 de ani şi este din Buzău.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile