Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Dolj | O mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Soția șoferului a murit pe loc

Accident mortal în Dolj | O mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Soția șoferului a murit pe loc

Accident mortal în aceasta dimineața în județul Dolj, după ce o mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Impactul a fost atât de puternic, încât pasagera din dreapta, soția șoferului, a murit pe loc.

de Andreea Ştefan    |   

Un șofer de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcție Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, județul Dolj, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăț.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto și o a treia persoană, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

[GAL layout="2"]

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Subiecte în articol: Dolj
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile