Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe podul de la Cernavodă între un microbuz și un autocar. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

Accident grav pe podul de la Cernavodă între un microbuz și un autocar. Planul Roșu de Intervenție a fost activat

de Andreea Ştefan    |   

Un accident grav, între un microbuz și un autocar, s-a produs vineri după-amiază pe podul de la ecluza Cernavodă. Planul Roșu de Intervenție a fost activat.

Update 17:10 „La data de 16 august, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22C, în orașul Cernavodă, s-a produs un accident rutier între un microbuz și un autocar, care ar fi circulat în aceeași direcție.

Din primele informații rezultă ca în urma accidentului rutier ar fi fost rănite mai multe persoane.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Constanța.

Știre inițială

Salvatorii de la ISU Dobrogea au fost alertați printr-un apel la 112 să intervină la un accident rutier care a implicat un autocar și un microbuz. Din primele informații, în accident ar fi implicate aproximativ 35-40 de persoane.

La fața locului intervin Detașamentul Cernavodă cu un ASAS, echipajul de descarcerare și SMURD B2; Detașamentul Medgidia cu ATPVM și SMURD B2; și Detașamentul Palas cu SMURD B2 și SMURD C1.

Conform ISU Dobrogea, Planul Roșu de intervenție a fost activat la ora 16:00.

Din primele informații, persoanele din autocar nu necesită îngrijiri medicale, iar din microbuz, toate cele 13 persoane (7 copii și 6 adulți) au fost asistate medical și transportate la Spitalul Cernavodă cu traumatisme minore.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile