Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN6. Soția unui pompier a murit, după ce o mașină a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul în care se afla

Accident grav pe DN6. Soția unui pompier a murit, după ce o mașină a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul în care se afla

de Roxana Mihăiescu    |   

O femeie de 40 de ani a murit, vineri, într-un accident pe DN 6, între localităţile Văceni şi Vităneşti, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi a acroşat autoturismul condus de aceasta, informează IPJ Teleorman.

Accidentul a avut loc în zona localității Vitănești. Două autoturisme au fost implicate în coliziune, iar impactul a fost devastator, ambele mașini fiind aproape complet distruse.

Din păcate, femeia de 40 de ani a murit pe loc. Un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în viață și a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital.

Potrivit presei locale, femeia era soție de pompier. După aflarea veștii, bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”, precizează IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, cel care a produs accidentul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii consumului de băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Subiecte în articol: accident rutier IPJ Teleorman femeie deces
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile