Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat

Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat

Un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat pe DN7, în Fețeni, județul Dâmbovița. Opt persoane sunt evaluate la fața locului de echipajele medicale. Traficul în zonă este blocat.

de Mia Lungu    |   

Update 20:30 ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, la kilometrul 83, în zona localității Valea Mare, județul Dâmbovița.

A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. Valorile de trafic sunt ușor ridicate în zonă.

Știrea inițială: Planul Roșu de Intervenție a fost activat, după un accident în care a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri.

„Intervenție în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Lungă, satul Feteni. Detașamentul Găești intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 4 echipaje SAJ DB. Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunță ISU Dâmbovița.

[GAL layout="5"]

Potrivit sursei citate, până în acest moment opt persoane sunt evaluate la fața locului de echipajele medicale.

„Din primele date, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în șanț. Traficul este blocat”, transmite IPJ Dâmbovița.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, în zona localității Valea Mare, județul Dâmbovița, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părții carosabile, în urma unei defecțiuni asupra unei anvelope. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toți pasagerii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile