Antena 3 CNN Actualitate Accident grav între un microbuz și două mașini. 2 oameni au murit. Planul roșu de intervenție a fost activat

Accident grav între un microbuz și două mașini. 2 oameni au murit. Planul roșu de intervenție a fost activat

de Paul Ciurari    |   

10 oameni, printre care și doi copii, au fost răniți în timpul unui accident care a avut loc pe DN2. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, două persoane au murit. 

Accidentul a avut loc în această dimineață, când un microbuz și două mașini s-au ciocnit, în zona localității Bălcăuți, din jud. Suceava.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. 

Șoferii celor două autoturisme au fost găsiți în stop cardio-repirator. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cei doi bărbați au fost declarați decedați.

Celelalte victime, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și, rând pe rând, sunt transportate la unitățile spitaliceși de la Rădăuți și Suceava.

[GAL layout="5"]

”La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului, au fost identificate 10 victime dintre care 2 copii. În eveniment au fost implicate 2 autoturisme și 1 microbuz. Șoferii celor 3 autovehicule sunt încarcerați, dintre care unul este inconștient. 

Se procedează la descarcerarea victimelor concomitent cu acordarea măsurilor de prim ajutor calificat. 

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava.

Astfel, la fața locului intervin pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și 4 resurse medicale (2 echipaje de prim-ajutor, ambulanța SMURD-TIM și 1 ATPVM), cu sprijinul a patru echipaje SAJ, au transmis autoritățile.

Subiecte în articol: accident Bălcăuți Suceava plan rosu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile