Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Suceava, pe E85. O tânără de 26 de ani a rămas încarcerată, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion

Accident grav în Suceava, pe E85. O tânără de 26 de ani a rămas încarcerată, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion

de Paul Ciurari    |    Roxana Mihăiescu    |   

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier între un camion şi un autoturism, care s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe drumul european E85, în dreptul localităţii Cumpărătura. Femeia a rămas încarcerată și a fost scoasă de angajații ISU de la Detașamentul Suceava. 

Șoferița de 26 de ani a intrat pe drumul european fără să se asigure de pe un drum secundar, în apropierea localității Cumpărătura. 

Mașina în care se afla a fost lovită din plin de un camion condus de un ucrainean care transporta nu mai puțin de 22 de tone de semințe de floarea-soarelui.

În urma impactului puternic, tânăra a rămas încarcerată și a fost scoasă de angajații ISU de la Detașamentul Suceava. 

Tânăra a suferit mai multe traumatisme ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. 

Șoferul ucrainean a mprturist că nu a mai putut să evite impactul, șoferița ieșind direct în calea sa. 

Traficul rutier a fost blocat în ambele sensuri zeci de minute.

„În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului, conştientă şi cooperantă, a rămas încarcerată în interiorul autovehiculului. Femeia a fost extrasă de către echipajul specializat pentru descarcerare şi predată echipajului SAJ cu medic. Victima accidentului rutier este transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", au precizat oficialii ISU.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Conducătorul camionului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Subiecte în articol: ISU Suceava accident rutier tanara camion E85
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile