Antena 3 CNN Externe Accident grav în Marea Britanie. Trei tineri români și un bulgar au murit, după ce mașina lor s-a izbit de un copac

Accident grav în Marea Britanie. Trei tineri români și un bulgar au murit, după ce mașina lor s-a izbit de un copac

de Bianca Chirilă    |   

Trei tineri români și un bulgar au murit în Marea Britanie, după ce s-au izbit violent cu mașina de un copac de pe marginea drumului. Impresionați de această dramă, localnicii au organizat o strângere de fonduri pentru ca victimele accidentului să poată să fie înmormântate. 

Cei trei tineri români, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au decedat în noaptea de duminică spre luni într-un accident rutier. Aceștia se aflau în mașină cu un alt cetățean bulgar, când vehiculul în care se aflau toți patru a părăsit brusc carosabilul și s-a izbit frontal de un copac aflat pe marginea drumului.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au găsit pe cei patru tineri decedați, iar acum încearcă să reconstituie dinamica accidentului.

Între timp, comunitatea din care românii făceau parte a organizat o strângere de fonduri, iar banii vor fi folosiți pentru înmormântarea lor.

Subiecte în articol: accident tineri morți Marea Britanie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile