Antena 3 CNN Actualitate Accident cu 12 victime în Buzău. Cinci sunt copii, dintre care doi internaţi la Chirurgie

Accident cu 12 victime în Buzău. Cinci sunt copii, dintre care doi internaţi la Chirurgie

de Milena Niță    |   

Un număr de 12 persoane, printre care şi un copil în vârstă de cinci ani, au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea buzoiană Cândeşti, informează agerpres.ro.

 

UPDATE 11:30 - Cinci dintre cele 12 victime ale accidentului de circulaţie care a avut loc pe DN10, în localitatea Cândeşti, sunt copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, doi dintre ei fiind internaţi în Secţia Chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

Potrivit SJU, victimele accidentului au suferit mai multe traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic.

„În urma accidentului rutier produs pe DN10, în localitatea Cândesti, la UPU-SMURD au fost transportate 12 victime, dintre care cinci minori, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, şi 7 adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. 

Toţi pacienţii rezultaţi din accidentul rutier au suferit traumatisme, contuzii, escoriaţii. Doi copii au rămas internaţi pe secţia Chirurgie infantilă pentru supraveghere medicală. 

Toţi pacienţii au primit îngrijiri medicale de specialitate şi, ulterior, cinci victime au fost externate cu recomandări medicale. 

Celelalte victime se află încă în investigaţii şi ulterior se va decide dacă vor rămâne internate în spital. 

Precizăm că toţi pacienţii sunt stabili hemodinamic şi respirator, conştienţi şi cooperanţi”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

---------------

Ştirea iniţială

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, accidentul a avut loc pe DN 10, în jurul orei 03:00, în urma coliziunii între două autovehicule.

„Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus de un tânăr de 19 ani, din Verneşti, dinspre strada Nişcovului către intersecţia cu DN10 şi unul ce se deplasa pe drumul prioritar, dinspre Buzău către Braşov, la volanul căruia se afla un conducător auto de 30 de ani, din Calvini. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi şoferi şi a altor 10 persoane, trei din maşina şoferului din Verneşti şi şapte din autovehiculul conducătorului auto din Calvini, persoane cu vârste cuprinse între cinci şi 29 de ani, din Buzău, Verneşti, Berca şi Calvini”, informează IPJ.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje care au preluat răniţii pentru a-i transporta la spital.

„Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis sursa citată. 

Subiecte în articol: accident rutier raniti Buzau Cândeşti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile