Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Dolj! Două persoane au murit și alte patru au ajuns în stare gravă la spital

Accident grav în Dolj! Două persoane au murit și alte patru au ajuns în stare gravă la spital

Două persoane au murit în aceasta dimineață și alte 4 au fost rănite după ce au fost implicate într-un accident rutier în localitatea Basarabi, pe DN 56, sensul de mers către Calafat.

de Laura Dinu    |   

Un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.  

În autoutilitară, alături de bărbat, se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni bulgari.  

Până în aceste momente, oamenii legii nu au reușit să afle cum a avut loc accidentul.  

În urma coliziunii, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane, printre care un minor de 4 ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate conștiente și cooperante la UPU Calafat.  

Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit.  

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.  

La fața locului au intervenit și pompierii militari doljeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Calafat, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ.  

 

Subiecte în articol: razvan giuca droguri
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile