Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident dramatic pe pârtia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a dat cu un snowmobil furat

Accident dramatic pe pârtia de la Predeal! Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a dat cu un snowmobil furat

Un tânăr de 17 ani a murit după ce a avut un accident cu snowmobilul pe care îl furase împreună cu un prieten. Incidentul a avut loc în Predeal. Al doilea tânăr a avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au fost alertați la numărul unic de urgență 112. Ajunși la fața locului, au constatat decesul unuia dintre tineri. 

Se pare că snowmobilul a fost furat de cei doi cu o seară înainte, potrivit gazetadesud

"În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a rupt o plasă de protecţie a pârtiei şi a lovit un chioşc amplasat la baza acesteia. Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul acestuia", a informat, duminică, IPJ Braşov.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
Citeşte întreaga ştire: Un tânăr a murit într-un accident pe pârtia de la Predeal, după ce a furat cu un prieten un snowmobil

Subiecte în articol: Predeal snowmobil
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile