Antena 3 CNN Actualitate Locale Opt persoane rănite, după ce două camioane şi o maşină s-au ciocnit violent, în localitatea Ciba din Mureş

Opt persoane rănite, după ce două camioane şi o maşină s-au ciocnit violent, în localitatea Ciba din Mureş

Opt persoane au fost rănite, dintre care trei sunt în stare critică, după un accident produs între două camioane și un autoturism, în județul Mureș.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Accidentul a avut loc joi seara în localitatea Ciba, comuna Crăciunești, judeţul Mureş. 

În urma cercetărilor preliminare de la fața locului s-a constatat faptul că 1 autotren a intrat în depășirea unui autoturism, l-a acroșat ulterior l-a proiectat într-un alt autotren de pe sensul opus. 

Autotrenul care a efectuat manevra depășirii a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în terasa unui bar de pe marginea drumului, lovind 5 pietoni.

La fața locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și autospecială de intervenție pentru accidente colective și calamități, transmite ISU Mureş. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la accidentul din localitatea Ciba, comuna Crăciunești, judeţul Mureş. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma evaluării medicale 6 victime vor fi transportate la SCJU Tg Mures astfel:
•⁠  ⁠4 victime (pietoni) cod roșu dintre care 2 intubate și 2 conștiente, transportate la spital, cu politraumatisme grave, amputații. Victimele intubate au fost preluate de un elicopter SMURD, respectiv 1 echipaj medical SAJ;
•⁠  ⁠1 victimă conștientă (pieton), cod galben, transportată la spital.
•⁠  ⁠1 victima conștientă, cod verde, leziuni minore, transportată la spital.

 

Subiecte în articol: accident rutier ATI Mureş
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben