Antena 3 CNN Actualitate Accident cu patru motociclete pe Transapuseana. Traficul este blocat

Accident cu patru motociclete pe Transapuseana. Traficul este blocat

de Ioana Coman    |   

Patru motociclişti au suferit răni după ce au fost implicaţi duminică într-un accident pe DJ 107I - Transapuseana, traficul fiind blocat.

"Traficul este blocat pe Transapuseana, pe DJ 107I, la kilometrul 77, zona Valea Albă, din cauza unui accident rutier. Din primele informaţii, sunt implicate patru motociclete. Patru persoane ar fi suferit leziuni corporale", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, potrivit Agerpres.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a informat că Secţia de pompieri Câmpeni intervine duminică pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier pe Transapuseana, la ieşire din Bucium.

Denumită iniţial Transalpina de Apuseni, Transapuseana este cea mai mare investiţie a Consiliului Judeţean Alba.

Drumul, care ar fi trebuit să fie modernizat în întregime până în primăvara anului trecut, va fi recepţionat la sfârşitul acestei luni.

Drumul străbate una din cele mai frumoase zone ale judeţului Alba, prin Munţii Metaliferi, şi ajunge, în punctul cel mai înalt, până la o altitudine de peste 1.000 de metri. Odată modernizat, drumul, în lungime de 78,4 kilometri, face mult mai accesibile o serie de destinaţii turistice. El va face legătura între autostrada Sebeş - Turda şi DN 74, principalul drum naţional din Apuseni.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile