Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu 2 morți și 3 răniți în Harghita. O autoutilitară s-a răsturnat într-un șanț, între localităţile Praid şi Bucin

Accident cu 2 morți și 3 răniți în Harghita. O autoutilitară s-a răsturnat într-un șanț, între localităţile Praid şi Bucin

de Andreea Ştefan    |   

Două persoane au murit şi trei au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs pe DN 13B, între localităţile Praid şi Bucin, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Potrivit sursei citate, în accident a fost implicată o autoutilitară, în care se aflau cele cinci persoane şi care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, din nefericire, două dintre acestea fiind decedate. Celelalte trei persoane rănite, conştiente, au fost asistate medical de către echipajele SMURD şi SAJ, ulterior două fiind transportate la spital. Pompierii militari au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului", a transmis ISU Harghita.

La locul intervenţiei au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Praid, a mai precizat sursa menţionată.

Subiecte în articol: accident Harghita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile