Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, în Argeș: Un copil a murit, alți doi sunt în stare gravă, după ce un autoturism a fost spulberat de un TIR

Accident grav, în Argeș: Un copil a murit, alți doi sunt în stare gravă, după ce un autoturism a fost spulberat de un TIR

Accident grav, luni dimineață, în comuna Mihăești, din județul Argeș. O mașină în care se aflau înghesuiţi doi adulţi şi 5 copii a fost spulberat de un TIR. O fetiță de 12 ani a murit, alți doi copii sunt în stare gravă.

de Alexandra Dima    |   

Şoferul autotrenului a încercat să evite mai mulţi cai aflaţi pe carosabil, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în lateral maşina plină cu copii.

Impactul a fost atât de puternic, încât automobilul a zburat câţiva metri în aer şi s-a prăbuşit pe capotă. O fetiţă de 12 ani a murit pe loc. De asemenea, un bebeluş de doar şase luni era în stop cardio-respirator când a fost preluat de echipajul medical. Alte trei fetiţe, de 2, 6 şi 8 ani, au fost duse de urgenţă la spital cu mai multe răni, împreună cu femeia care le însoţea. Şoferul maşinii avea, cel mai probabil, fracturi costale, spun salvatorii.

Din verificările prealabile, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor și semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

Subiecte în articol: Argeş
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile