Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vrut să-și facă o salată, dar o arădeancă a avut un adevărat șoc când a tăiat o roșie. Ce a putut găsi în interioriul ei (FOTO)

A vrut să-și facă o salată, dar o arădeancă a avut un adevărat șoc când a tăiat o roșie. Ce a putut găsi în interioriul ei (FOTO)

Descoperire șocantă făcută de o arădeancă. Femeia a cumpărat de la un supermarket mai multe roșii. Când a ajuns acasă și a vrut să le folosească la mâncare, aceasta a avut un adevărat șoc.

În interiorul uneie dintre ele, femeia a descoperit plante verzi. Conform specialiștilor, semințele tomatei au germinat din cauza tratamentului și a condițiilor de depozitare, scrie aradon.

Nimeni nu poate ști, însă, cu certitudine, dacă roșiile de acest fel sunt sau nu toxice. Cea care a fotografiat tomata a căutat răspunsuri la înterbarea de mai sus pe Facebook, întrebând dacă cineva este competent pentru a putea oferi un răspuns clar la o curiozitate firească: „Ce naiba mâncăm? Cum se poate întâmpla așa ceva?”.

Cum era de așteptat, fenomenul este considerat unul straniu de către toți cei care au văzut roșia în care au germinat semințele.

Subiecte în articol: descoperire socanta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile