Antena 3 CNN Actualitate Locale A vrut să iasă cu băieții la un suc, dar niciunul nu a mai ajuns acasă. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului din Vadu Moldovei, unde cinci tineri și-au pierdut viața (FOTO+VIDEO)

A vrut să iasă cu băieții la un suc, dar niciunul nu a mai ajuns acasă. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului din Vadu Moldovei, unde cinci tineri și-au pierdut viața (FOTO+VIDEO)

Abia se întorsese din Anglia și a vrut să iasă cu băieții la un suc. Pe drumul de întoarcere, tânărul de 21 de ani pierde controlul volanului și intră într-un TIR. Impactul a fost devastator.

Niciunul din cei cinci tineri nu a supraviețuit impactului.

Duminica dimineața, în jurul orei 2.30, pe E85, pe raza localitătii Vadu Moldovei din județul Suceava a avut loc un accident de circulație în urma căruia cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au murit.

Un autoturism Ford Mondeo, inmatriculat in judetul Suceava, a intrat practic sub un autotren inmatriculat in Turcia. La fata locului s-au deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD,impreuna cu de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Citiți și Accident cumplit în Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR

“La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate. Vorbim de băieți tineri, trei dintre ei de 17 ani, unul de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani”, a declarat slt. Alin Galeata, purtator de cuvant al ISU Suceava.

Pe perioada intervenției și apoi pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită, ea fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce au fost îndepărtate de pe carosabil resturile rezultate din accident, scrie obiectivdesuceava.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile