Antena 3 CNN Actualitate Inedit A trecut pe lângă o magazie și a auzit niște sunete bizare. Când a văzut ce era înăuntru, a început să plângă. „Nu se poate așa ceva! Nu suntem animale!”

A trecut pe lângă o magazie și a auzit niște sunete bizare. Când a văzut ce era înăuntru, a început să plângă. „Nu se poate așa ceva! Nu suntem animale!”

O poveste de viață zguduitoare a atras atenția presei internaționale. Cazul unei tinere ținută într-o magazie, timp de șase ani, de către propriii săi părinți a șocat opinia publică. 

Părinții ei au tratat-o ca pe un animal fiindcă ei nu erau deloc de acord cu cel cu care alesese ea să își petreacă viața. De fapt, mai precis, ceea ce a făcut familia a fost să o încuie în magazie, unde a fost obligată să doarmă pe o grămadă de paie timp de 6 ani.

Fata se numește Zhang Qi și are 24 de ani, scrie Daily Mail. Ea ar fi fost obligată să trăiască în respectiva magazie, după ce nu și-a ascultat mama atunci când aceasta i-a ordonat să se despartă de iubitul ei.

Zhang a încercat de multe ori să evadeze, dar părinții au spus tuturor celor din sat că este bolnavă mintal și că au fost obligați să o încuie în acea magazie pentru binele ei. Totuși, unul dintre vecini nu a crezut povestea, așa că a făcut câteva fotografii și le-a postat pe internet.

Din păcate, nu se cunosc informații despre starea actuală a fetei. 

 

Subiecte în articol: iubit poveste
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile