Antena 3 CNN Actualitate Inedit A renunțat la o carieră de 11 ani de avocată ca să devină prostituată: „Nu aș face această meserie, dacă nu mi-ar plăcea”

A renunțat la o carieră de 11 ani de avocată ca să devină prostituată: „Nu aș face această meserie, dacă nu mi-ar plăcea”

Timp de 11 ani a fost avocată, însă o tânără din Brazilia a luat o decizie radicală. A renunţat la robă ca să se facă prostituată. Claudia de Marchi îşi promovează serviciile în calitate de „curtezană de lux”.

Fosta avocată susţine că mama ei i-a dat această idee şi că a luat această decizie pentru că nu mai putea să tolereze egoismul masculin”, pe care l-a întânit în lumea juridică, scrie Libertatea.

„Eu fac sex doar cu oameni educați. Încerc să uit de bani. Întâlnirile mele nu sunt unele mecanice, ci sunt foarte afectuoase. Plata este ceva la care nu mă gândesc decât la final. Nu cer banii înainte, pentru că bărbații cu care ies sunt oameni buni și evident eu nu sunt o proastă. De asemenea, iubesc sexul. Nu aș face această meserie, dacă nu mi-ar plăcea. Așa că am găsit o metodă sa fac bani din ceva ce-mi place să fac”, a declarat tânăra.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile