Antena 3 CNN Actualitate A rămas paralizată pe viață după ce o studentă care s-a aruncat de la etajul 8 a căzut peste ea. E halucinant ce se întâmplă acum!

A rămas paralizată pe viață după ce o studentă care s-a aruncat de la etajul 8 a căzut peste ea. E halucinant ce se întâmplă acum!

O femeie în vârstă de 45 de ani a rămas paralizată pe viață după ce o studentă care și-a luat viața aruncându-se de la etajul 8 a căzut peste ea.

Rămasă paralizată și fără posibilitatea de a se reangaja, Erica Goodwin a dat în judecată administratorul averii tinerei studente, proprietarul clădirii în care aceasta era cazată precum și un institut de artă cu sediul în respectiva clădire, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc la data de 15 ianuarie 2015, când Erica Goodwin se afla pe trotuarul de lângă clădirea cu pricina. Acolo, de la etajul 8, Rebecca Kim, o studentă la Temple University, s-a aruncat în gol de la fereastră.

Potrvit anchetatorilor, gestul studentei a fost unul intenționat, cazul fiind catalogat drept o sinucidere. Mai mult, înainte de a-și lua viața, studenta postase pe Facebook un mesaj în care a scris: A fost intenționat!

În timp ce femeia rămasă paralizată pe viață se luptă pentru a i se face dreptate, administratorul averii studentei a dat și el în judecată proprietarul clădirii sub acuzația că ferestrele nu erau bine asigurate.

Foto: Wenn.com/DailyMail

Subiecte în articol: sinucidere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile