Antena 3 CNN Actualitate Inedit A plecat de lângă familia ei, dar apoi a făcut un demers emoționant. „S-a întâmplat totul atât de repede, fără să mă gândesc la consecințe”

A plecat de lângă familia ei, dar apoi a făcut un demers emoționant. „S-a întâmplat totul atât de repede, fără să mă gândesc la consecințe”

Nicole Fennelly, în vârstă de 22 de ani, este o tânără din Marea Britanie, care a lansat o campanie de strângere de fonduri  pentru a aduna 500 de euro, cu scopul de a zbura spre Canada pentru a-și vedea mama și cele două surori.

Ea a reușit să primească donații, în total, 550 de euro. Nicole și familia ei s-au mutat în 2012 din Liverpool din Canada.

Ulterior, după moartea bunicii ei, în luna ianuarie a acestui an, ea s-a decis să se întoarcă singură în Marea Britanie. După zece luni, Nicole spune că îi este dor de mama ei și vrea să zboare spre Canada pentru a o revedea. 

„Eram deprimată în Canada și voiam să mă întorc la Liverpool. În ianuarie, când bunica mea a murit, am simțit că trebuie să mă întorc în orașul în care am crescut. S-a întâmplat totul atât de repede, fără să mă gândesc la consecințe. Acum, îmi este tare dor de mama mea și de surorile mele și vreau să le văd de Crăciun”, a scris tânăra, potrivit mirror.co.uk.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile