Antena 3 CNN Actualitate A oprit un bărbat pe stradă, l-a îmbrățișat cu patos și i-a spus că au fost colegi de armată. După câteva ore avea cătușe la mâini. De ce faptă a fost acuzat

A oprit un bărbat pe stradă, l-a îmbrățișat cu patos și i-a spus că au fost colegi de armată. După câteva ore avea cătușe la mâini. De ce faptă a fost acuzat

O categorie de furturi mai aparte, dar destul de des întâlnită în ultima perioadă de timp, este cea cunoscută în mediul judiciar poliţienesc ca „furtul prin împrietenire”, victimele fiind aproape întotdeauna persoane vârstnice, care sunt abordate sub diferite pretexte şi apoi lăsate fără bunuri sau bani.

Un caz de manual de furt prin împrietenire s-a petrecut acum câteva zile la Vatra Dornei, scrie botosaneanul.ro.

Păgubitul a relatat că respectivul bărbat, tot o persoană în vârstă, l-a oprit pe stradă şi, foarte prietenos, i-a spus că îl cunoaşte din armată. Individul a început să-l întrebe ce mai face, dacă este sănătos şi alte amabilităţi de acest gen.

Victima a relatat că hoțul l-a îmbrăţişat şi, după ce au mai schimbat câteva amabilităţi, „colegul” din armată a plecat. În scurt timp, bărbatul din Crucea a realizat că individul i-a furat portofelul din buzunarul de la piept al hainei.

Scena a fost surprinsă şi de o cameră video a primăriei locale. Din fericire hoţul a fost prins de poliţişti, banii sustraşi fiind în mare parte recuperaţi.

 

Subiecte în articol: poveste virala
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog