Antena 3 CNN Life A observat o mașină staționată peste care era pusă o prelată. Când a ridicat-o, polițistul a rămas cu gura căscată! "Depravaților!!

A observat o mașină staționată peste care era pusă o prelată. Când a ridicat-o, polițistul a rămas cu gura căscată! "Depravaților!!

Descoperirea a fost facuta pe una dintre ele mai aglomerate autostrazi din China, ce leaga metropola Shanghai de Chengdu
Se pare ca doi soti au vrut sa profite de ridicarea taxei pe autostrada cu ocazia unei sarbatori nationale si sa viziteze impreuna cu copilul lor un munte din apropiere, scrie dailystar.co.uk.

Copilul a adormit in masina, asa ca s-au  gandit sa traga pe dreapta, pe banda de urgenta si sa se odihneasca toti pentru o perioada scurta de timp, motiv pentru care au acoperit masina cu o prelata.

Dupa ce fetita a adormit, lucrurile au devenit "fierbinti" intre cei doi iar politistul i-a descoperit in timp ce faceau sex, pe bancheta din spate, fara sa tina cont de faptul ca cineva i-ar putea descoperi.

Politistul i-a lasat sa plece fara a-i sanctiona, dar le-a tinut o predica despre folosirea corecta a benzii de urgenta pe o autostrada.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile