Antena 3 CNN Externe A murit după ce a încercat să-și facă un selfie: Gimnasta cehă Natalie Stichova a căzut de la 260 de metri, de pe un munte din Germania

A murit după ce a încercat să-și facă un selfie: Gimnasta cehă Natalie Stichova a căzut de la 260 de metri, de pe un munte din Germania

de Andreea Ştefan    |   

Natalie Stichova, o gimnastă cehă în vârstă de 23 de ani, a murit în timp ce încerca să își facă un selfie riscant. Considerată o „vedetă sportivă" în țara sa, tânăra a căzut de la o înălțime de peste 260 de metri de pe un munte din apropierea Castelului Neuschwanstein, Germania, potrivit Marca.

Deși incidentul a avut loc pe 15 august, pe pământ german, în Bavaria, decesul ei a survenit șase zile mai târziu, pe 21, după ce a fost internată în spital și cu leziuni ireversibile. Familia a decis să retragă suportul vital care o ținuse, până atunci, în comă.

„Natalia a răspândit zâmbete de-a lungul scurtei sale vieți, și așa ne vom aminti de ea pentru totdeauna”, a declarat clubul sportiv, Sokol Pribram Sports Gymnastics, într-o declarație. „Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi apropiați, trimițându-le putere și sprijin”, au adăugat ei.

Familia a vorbit și despre un momentele dificile

Mama ei, între timp, a spus pentru aceeași publicație că „a fost incredibilă, toți am iubit-o foarte mult și nu vom înceta niciodată să o iubim. Sunt mândră că ai fost fiica mea, fata visurilor mele. M-ai învățat multe. Mi-aș dori să mă poți învăța mai multe”.

Până acum nu se știau mai multe detalii despre cauzele căzăturii, însă un prieten al sportivei, care a vorbit sub anonimat, a declarat într-un interviu că o încercare de fotografiere a provocat accidentul.

Mai exact, persoana apropiată de Natalie a explicat că sportiva se afla foarte aproape de marginea muntelui și a alunecat, tocmai când își pregătea un unghi pe aparatul foto din fața castelului.

Subiecte în articol: Natalie Stichova gimnasta selfie a murit
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile