Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit Denis, tânărul sportiv care s-a rănit grav încercând să sară un gard pentru a recupera o minge

A murit Denis, tânărul sportiv care s-a rănit grav încercând să sară un gard pentru a recupera o minge

Denis, tânărul sportiv din Buzău, a murit după ce a încercat să își recupereze mingea. Băiatul în vârstă de 18 ani a sărit gardul, iar o țepușă i-a străpuns piciorul, secționându-i artera femurală.

de Mădălina Ignat    |   

Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul tânărului în vârstă de 18 ani, asta chiar dacă au făcut tot ceea ce este omenește posibil pentru ca Denis să fie salvat.

Totul s-a întâmplat joi când tânărul împreună cu prietenii săi jucau fotbal pe ulița satului, moment în care mingea a sărit în curtea școlii.

Tânărul a încercat să sară gardul pentru a recupera mingea, însă o bucată din gard, un fier mai exact, i-a străpuns piciorul, atingându-i artera femurală.

Citește și: Aterizare forţată pe Henri Coandă, după ce un pasager care se afla la bordul unui avion a murit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Copilul a leșinat, din cauza cantității mari de sânge pierdute, iar o asistentă UPU, care locuiește în zonă, i-a acordat primele îngrijiri medicale. O ambulanţă l-a preluat ulterior şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău unde medicii l-au băgat pe transfuzii, fiind transferat apoi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București, unde medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul.

Din păcate, însă, starea de sănătate a băiatului s-a agravat de la o oră la alta și, în cele din urmă, acesta s-a atins din viață.

Subiecte în articol: Denis tânăr sportiv Buzau
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog