Născut în 1943 la Cernăuți, a terminat IATC-ul în 1967 în clasa lui Constantin Moruzan. Înainte de a ajunge la Arad a trecut pe la teatrele din Baia Mare și Timișoara. La Arad s-a remarcat ca un actor cu personalitate și prezență scenică puternică, obținând și câteva roluri în filmele epocii.
A jucat peste 100 de roluri în teatru, câteva zeci în film
Între 1995 și 2007 a fost director al Teatrului de Marionete, făcând parte din echipele unor spectacole precum "Spărgătorul de nuci”, "Piticul roșcovan”, "Făt Frumos din lacrimă” sau "Trei prințese fermecate”.
Printre spectacolele dramatice în care a jucat se regăsesc "Hamlet”, la Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely” Timișoara (2003 – regia Victor Ioan Frunză), "Steaua fără nume”, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad (2008 – regia Dan Vasile) sau "Livada de vișini”, la Teatrul Metropolis din București (2018 – regia Victor Ioan Frunză).
Dan Antoci s-a implicat de-a lungul existenței sale și în proiecte sociale și politice, fiind un om apreciat în societate
A pus bazele, alături de Monica Antoci, soția acestuia, Asociației Handicapaților Neuromotor din România – AHNR, în februarie 1990, retrăgându-se din asociație în 2006. A jucat peste 100 de roluri în teatru, câteva zeci în film, fiind premiat ca cel mai popular actor în diferite festivaluri la Arad, Timișoara și Baia Mare. A fost președintele Festivalului Internațional "Euromarionete”, reușind din această poziție să-l impună ca unul dintre cele mai importante festivaluri de gen din Europa Centrală și de Est, informează aradon.ro