Antena 3 CNN Externe A murit „Brenda” din Beverly Hills. Shannen Doherty avea 53 de ani

A murit „Brenda” din Beverly Hills. Shannen Doherty avea 53 de ani

Actriţa Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din serialul Beverly Hills și Charmed, a murit sâmbătă, la vârsta de 53 de ani, potrivit bfmtv.com.

Cunoscută ca Brenda din Beverly Hills, ea se lupta cu cancerul de ani de zile.

Shannen Doherty a murit pe 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, a anunţat purtătorul ei de cuvânt, într-un comunicat de presă transmis duminică de Variety.

„Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty”, a spus purtătoarea de cuvânt a lui Shannen Doherty, Leslie Sloane.

„Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul, după ani întregi de lupte”.

„Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, a fost înconjurată de cei dragi și de câinele ei, Bowie.

Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată, să se ocupe de cele necesare în pace”, a transmis Leslie Sloane.

Diagnosticată cu cancer de sân în 2015, actrița a decis să facă public acest lucru pe Instagram, pentru a crește gradul de conștientizare. 

Pe 4 februarie 2020, ea a dezvăluit pe platoul emisiunii Good Morning America că a suferit o recădere a bolii și se afla în stadiul 4 al bolii, după o remisiune anunțată în 2017.

Atunci, Shannen Doherty a ales să-și ascundă boala de fani și de publicul larg, pentru a continua să lucreze și pentru a demonstra că cineva poate fi bolnav și activ.

Shannen Doherty s-a născut pe 12 aprilie 1971 în Memphis, Tennessee. Când avea şapte ani, părinții ei au decis să se mute în Los Angeles, după care a urmat numeroase castinguri.

Subiecte în articol: Shannen Doherty Brenda Beverly Hills cancer
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile