Antena 3 CNN Life Culinar A luat un cub de gheata si l-a pus pe carnea care se gatea pe gratar. Pare o prostie, insa rezultatul e genial

A luat un cub de gheata si l-a pus pe carnea care se gatea pe gratar. Pare o prostie, insa rezultatul e genial

<1 minut de citit Publicat la 10:23 25 Sep 2016 Modificat la 10:23 25 Sep 2016

Trucul le va fi util, cu siguranta, celor care gatesc burgeri sau chiftele pe gratar. 

Adaugand un cub de gheata peste pasta de carne tocata, faci ca aceasta sa nu se usuce iar sucurile aromate sa nu se evapore, rezultatul fiind unul delicios. O alta optiune e adaugarea unei bucati de unt in locul cubului de gheata, insa untul e o bomba calorica, asa ca gheata e optiunea mai sanatoasa.

CITEȘTE MAI MULTE PE WWW.KANALD.RO

Etichete: gratar
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole