Antena 3 CNN Actualitate Social A fost lansat un catalog online cu câinii care pot fi adoptați în București. 1.700 de patrupezi așteaptă să își găsească stăpâni

A fost lansat un catalog online cu câinii care pot fi adoptați în București. 1.700 de patrupezi așteaptă să își găsească stăpâni

de Ioana Coman    |   

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a lansat catalogul online al căţeilor din adăposturile ASPA, anunţă primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Catalogul, care poate fi consultat pe site-ul pe www.aspa.ro, conţine fotografii cu căţeii disponibili pentru adopţie şi informaţii detaliate despre aceştia - vârstă, sex, culoare, talie, scrie primarul general, pe Facebook.

„În catalog veţi găsi datele de contact, dar şi procedura şi actele necesare pentru adopţie. După ce aţi identificat un căţel care vă place, puteţi contacta ASPA pentru detalii şi finalizarea adopţiei”, menţionează Nicuşor Dan.

Câinii sunt împărţiţi pe următoarele categorii: pui, talie mică, talie medie, talie mare, seniori.

În catalog sunt înscrişi peste 1.700 de câini. Cei interesaţi pot utiliza de asemenea filtre de căutare în ce priveşte sexul, talia, vârsta, culoarea sau adăpostul (Bragadiru, Mihăileşti).

Subiecte în articol: ASPA adoptie caini
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion