Antena 3 CNN Actualitate Locale A făcut toată ziua curat în casă și s-a apucat de mâncarea pentru Paște. A pus oala pe foc și a început să bea vin. Gospodina din Botoșani însă a avut parte de șocul vieții ei. S-a trezit speriată de la spital. E incredibil ce s-a întâmplat

A făcut toată ziua curat în casă și s-a apucat de mâncarea pentru Paște. A pus oala pe foc și a început să bea vin. Gospodina din Botoșani însă a avut parte de șocul vieții ei. S-a trezit speriată de la spital. E incredibil ce s-a întâmplat

Întâmplare inedită în Botoșani, în ajun de Paște. O gospodină în vârstă de 54 de ani a avut parte de surpriza vieții ei. O femeie a făcut pregătiri pentru Sărbătorile Pascale înrteaga zi. Într-un final s-a apucat și de mâncare. A pus totul în oală și a lăsat-o pe foc și nu se gândea vreodată clipele cumplite prin care avea să treacă. Botoșeneanca a zis să ia o pauză și a început să bea dintr-o sticlă de vin.

La un moment dat obosită și puțin amețită din cauza alcoolului a uitat a adormit și a uitat de oala cu mâncare de pe aragaz.

Totul s-a făcut scrum, iar fumul puternic a ajuns inclusiv pe casa scării.

Vecinii s-au panicat și au sunat la 112, potrivit botosaninews.ro. Femeia a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile