Antena 3 CNN Externe A dat un anunț că vrea să-și vândă virginitatea. După ce și-a găsit cumpărător, s-a dus în camera de hotel. Nu-și putea imagina ce o aștepta acolo - VIDEO

A dat un anunț că vrea să-și vândă virginitatea. După ce și-a găsit cumpărător, s-a dus în camera de hotel. Nu-și putea imagina ce o aștepta acolo - VIDEO

O adolescentă, în vârstă de 17 ani, din China a dat un anunț pe internet, în care spunea că vrea să își vândă virginitatea, la schimb pe un telefon iPhone 8, potrivit The Mirror.

În postarea sa, fata a precizat că vrea aproximativ 2.300 de lire sterline, pe care avea să îi folosească pe un telefon.

Postarea a fost însă descoperită de o vloggeriță care este gazda unei emisiuni în China, aceasta a programat un interviu cu adolescenta care nu avea nicio idee ce i se pregătea, ea plănuia în același timp să înregistreze totul.

Vloggeriță a pretins că este un potențial cumpărător al virginității, a momit-o pe fată la un hotel, iar în cameră adolescenta a fost așteptată de patru bărbați.

Lecția primită de adolescentă abia acum începe: în momentul în care s-a văzut în cameră alături de cei patru bărbați, a început să plângă și a renunțat la idee. În cele din urmă, vloggeriță i-a dat pe bărbați afară pentru a-i putea ține o prelegere fetei. 

Subiecte în articol: anunt virginitate hotel telefon
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion