Antena 3 CNN Externe A câștigat un important concurs de frumusețe, dar după câteva zile directorul concursului i-a cerut ceva imposibil. Tânăra a spus întregii lumi ce a fost pusă să facă

A câștigat un important concurs de frumusețe, dar după câteva zile directorul concursului i-a cerut ceva imposibil. Tânăra a spus întregii lumi ce a fost pusă să facă

de S.T.    |   

Zoiey Smale a fost încoronată Miss Marea Britanie, dar câteva săptămâni mai târziu a primit un telefon care a schimbat totul.

Directorul național al concursului de miss o sunase pentru „a-i spune câteva sfaturi de la directorul internațional al concursului”.

Zoiey a fost șocată să audă că era sfătuită să „slăbească cât mai mult”. 

Fata a înapoiat coroana și a decis să nu mai concureze mai departe.

„Mă șochează că trebuie să fim atât de slabe pentru a fi modele pentru alții. Adevăratele regine dau putere oamenilor, sunt inteligente și ajută comunitățile să lucreze împreună. Mă iubesc pe mine și nu mă voi schimba pentru nimeni. Corpul meu m-a purtat prin lume timp de peste 20 de ani, mi-a permis să am o carieră de care sunt mândră, să am un copil, corpul meu nu a renunțat niciodată la mine”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile