Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 7 motive să faci un site de prezentare pentru afacerea ta la standarde înalte, în 2023

7 motive să faci un site de prezentare pentru afacerea ta la standarde înalte, în 2023

În ultimii ani este din ce în ce mai greu să ai succes în domeniul afacerilor. De aceea, antreprenorii, firmele profesionale și companiile folosesc site-urile de prezentare profesionale pentru a-și promova produsele, serviciile și a convinge publicul de calitatea acestora.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Dacă deții o afacere și îți dorești să atragi publicul, să-i reții atenția, atunci ai nevoie de o prezentare bine realizată, de consolidarea imaginii propriei firme și de un site de prezentare realizat la standarde înalte.

Iată care sunt principalele 7 motive să-ți faci un site de prezentare:

1. Crește credibilitatea companiei

Dacă ai un site web atractiv, convenabil pentru vizitatori și care reflectă caracteristicile companiei, atunci acesta va oferi un plus de încredere afacerii. O interfață armonioasă a site-ului îți va permite să obții o eficiență mai ridicată a proiectului, deoarece acesta va fi și o platformă care satisface obiectivele tale de afacere.

Site-ul trebuie să fie ușor de parcurs și să ofere acces la anumite detalii legate de firmă sau de companie, să aibă chat live și să prezinte produsele și serviciile într-un mod clar.

2. Ajută la extinderea afacerii

Un site de prezentare este un element obligatoriu pe lista de must have pentru reprezentanții afacerilor. Dacă îți dorești o extindere a propriei afaceri, atunci trebuie să ai un site de prezentare, pentru că astfel vei avea acces în marea masă a consumatorilor de Internet și îți vei putea stimula vânzările.

Site-ul te va ajuta și la creșterea productivității companiei, deoarece va trebui să te concentrezi de acum și pe îmbunătățirea calității serviciilor și a produselor.

3. Ajută în promovarea online

Printr-o prezență online, oferită de site-ul de prezentare, se poate ajunge mai ușor la acei clienți care caută produsele companiei. Printr-un site creat la cele mai înalte standarde se pot atrage clienții existenți dar și cei viitori, se poate moderniza afacerea. Există diferite metode de promovare online și instrumente prin care se poate optimiza afacerea. Dintre acestea fac parte de exemplu reclamele pe rețelele sociale și pe platforme video.

Plasarea adresei site-ului în diferite reclame și alte materiale promoționale îi poate determina pe vizitatori să folosească adresa de URL a site-lui și să verifice informațiile pe care le caută.

4. Oferă prestanță

Un site de prezentare poate oferi prestanță firmei sau companiei, mai ales dacă este realizat într-un mod profesional și nu este supraîncărcat cu informații. Se recomandă folosirea unor culori frumoase și saturate, care măresc dorința de a citi, dar și a unor informații succinte, care în același timp sunt și precise, pentru a nu obosi.

5. Crește imaginea companiei la costuri mici și cu un randament ridicat

Un site de prezentare poate face multe pentru afacere ta, la costuri destul de mici, el sparge toate barierele geografice, pentru că va putea fi vizualizat de oriunde pe Internet.

Site-ul poate avea o interfață prin care se poate administra și actualiza întregul său conținut, fără prea multe cunoștințe tehnice.

Folosindu-se CSS3, acesta va arăta grozav, va avea o gamă mare de efecte vizuale, ceea ce este important. Conform datelor statistice și a studiilor realizate de cercetători:

  • Aproape 50% din creierul oamenilor este implicat în procesarea stimulilor vizuali

  • Elementele vizuale sunt importante, pentru că ele au un impact cu 94% mai mare asupra oamenilor, decât textul

  • 70% dintre oameni își amintesc ceea ce văd, 20% își amintesc aspecte din ceea ce citesc și 10% dintre oameni rețin ceea ce aud.

  • 10% dintre oameni rețin ceea ce aud.

Prin urmare, oamenii au nevoie de site-uri de prezentare utile, concise și clare.

6. Îmbunătățește comunicarea cu clienții

Site-ul de prezentare este un instrument excelent de comunicare cu clienții și de aceea multe companii investesc bani în studii de piață, în scopul de a afla noile tendințe și de a obține informații utile despre ceea ce este inovativ în legătură cu folosirea site-ului, pentru a comunica mai bine și într-un mod direct cu clienții.

7. Costurile pentru realizarea unui site de prezentare sunt mici

Dacă îți dorești un design exclusivist, care este axat pe stilul corporativ al firmei tale, atunci alege serviciile premium de creare site prezentare la cele mai înalte standarde, cu ultimele tehnologii din domeniu - HTML5, PHP, CSS3, JavaScript și MySQL – oferite de specialiștii de la SCDesign. Acestea sunt valide HTML5, respectă standardele W3C și au costuri mici.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă