Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 7 idei bune pentru o petrecere de Crăciun care să vă ridice starea de spirit

7 idei bune pentru o petrecere de Crăciun care să vă ridice starea de spirit

Crăciunul este la o luna distanța și oamenii au intrat deja în febra pregătirilor. Acum este un moment bun pentru a începe să vă gândiți la idei interesante pentru prânzurile sau petrecerile de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Majoritatea dintre noi, simțim o presiune mare pentru a ne asigura că putem organiza ceva ce și-ar dori toată lumea. Pentru că petrecerea de Crăciun să fie un succes, începeți pregătirile cât mai devreme posibil. Dacă credeți că este prea devreme pentru a începe procesul de planificare, să știți că marile magazine își încep planificările încă din luna iulie.

Dar cu toată seriozitatea, cu cât începeți mai devreme, cu atât mai bine. Va exista o bătălie acerbă pentru cele mai bune locații, catering, divertisment, inchireri de Moș Crăciun și așa mai departe. 

Cum să alegeți cele mai bune idei pentru o petrecere de Crăciun?

Alegerea celor mai bune idei de petrecere de Crăciun nu trebuie să fie complicată. Primul lucru la care trebuie să vă gândiți este numărul de invitați la care vă așteptați și grupele de vârstă ale acestora. Cunoașterea publicului țintă vă va ajuta să veniți cu idei de petrecere care sunt relevante și incluzive.

Dacă sunt copii prezenți, căutați idei de petreceri de Crăciun pentru copii pentru a face evenimentul dvs. mai prietenos cu familia. Dacă petrecerea este pentru colegii de muncă sau angajați, trebuie să vă concentrați pe idei interesante pentru prânzul de Crăciun. Am adunat aceste șapte idei fantastice pentru evenimentele de Crăciun pentru a vă ajută să organizați un eveniment de neuitat și magic.

1. Petrecere cu un Crăciun în alb

Petrecerea albă de Crăciun este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unor idei pentru o petrecere de Crăciun la birou. Cereți invitaților să se îmbrace în nuanțe de alb care se potrivesc cu tema. Nu uitați să adăugați puțină zăpadă falsă doar pentru a fi sigur. Această temă va compensa bine dacă se va dovedi a nu fi un Crăciun cu zăpadă anul acesta. 

2. Petrecere concurs

Petrecerea concurs se bazează pe a implica concurenți care se luptă între ei într-un fel de vânătoare de comori. Echipele participante concurează pentru descoperi anumite indicii, având ca scop final găsirea unei comori. Desigur, comoara va fi un fabulos cadou cu tematica Crăciunului pe care echipa câștigătoare să îl poată împărți.

3. Stand-up comedy festiv

Aveți nevoie de o petrecere de Crăciun care să aducă multă distracție și râsete? De ce să nu invitați comedianți? Indiferent dacă petrecerea de Crăciun este pentru colegii de serviciu sau prietenii și familia, un spectacol de stand-up poate fi ceea ce vă trebuie. Stand-up comedy este o modalitate perfectă de a distra oamenii. Toată lumea adoră să râdă, așa că va lăsa o impresie de durată și vor vorbi mult timp după eveniment.

4. Jocuri de petrecere de Crăciun

Dacă sunteți în căutarea unor idei tradiționale de petrecere de Crăciun pentru copii, diverse jocuri pot fi un succes uriaș. Este o idee de eveniment minunată. Puteți, de exemplu, să faceți o listă de obiecte sau personaje pe care aceștia trebuie să le ghicească cu ajutorul pantomimei, cum ar fi Moș Crăciun, lupte cu bulgări de zăpadă și brazi de Crăciun. La final, nu uitați să-l aduceți pe Moș Crăciun, alături de spiridusi Bianca pentru a face petrecerea magică,

5. Joc de ghicit obiectele din ciorapi de Crăciun

Dacă sunteți în căutarea unor idei distractive pentru petreceri de Crăciun care să atragă oamenii de toate vârstele, un joc de ghicit funcționează destul de bine, după cum am văzut mai sus. Regulile jocului sunt simple: fiecare oaspete are un mic cadou împachetat care trebuie să se potrivească într-un ciorap de Crăciun. Oaspeții vor încerca apoi să ghicească ce cadouri împachetate sunt ascunse în diferiții ciorapi. Oaspetele care ghicește corect, va fi posesorul cadoului din ciorap.

6. Petreceți cu un maraton de filme de Crăciun

Canapeaua este preferata noastră pentru relaxare. Dacă faceți un Crăciun cu prietenii, un maraton de filme de Crăciun poate fi o modalitate perfectă de distracție. Primul pas este să alegeți filmele potrivite. Din fericire, nu lipsesc filme clasice de Crăciun pe care să le adăugați la lista de maraton. Deoarece există atât de multe dintre care să alegeți, vă sfătuim să trimiteți o lista prietenilor înainte de a vă decide. Este musai să-i întrebați ce filme de Crăciun le plac. Apoi ajustați programul în consecință. Deși aveți nevoie doar de ecran, film și canapea pentru a crea acest eveniment, ar trebui să îl faceți mai confortabil cu decorațiuni de Crăciun potrivite. În cele din urmă, trebuie să aveți băuturi și gustări pentru oaspeți.

7. Petrecere de Crăciun cu Casa lui Moș Crăciun

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, Moș Crăciun și ajutoarele lui lucrează și mai repede în atelierul lor. Atât adulții, cât și copiii vor să știe ce se întâmplă cu adevărat acolo. Dacă evenimentul se adresează copiilor și familiilor acestora, Moș Crăciun poate face decorațiuni de Crăciun și toată lumea se poate alătura. Cereți tuturor să se îmbrace în spiriduși pentru a se distra cât mai bine. Un Moș Crăciun îl puteți închiria de la casaluimoscraciun.ro. Este una dintre cele mai capricioase idei de petrecere de Crăciun, dar funcționează!

Gata de Crăciun? Vă recomandăm să începeți să vă pregătiți pentru petrecerea de Crăciun cât mai devreme posibil. Acest lucru vă oferă timp suficient pentru a parcurge diferitele idei de petrecere de Crăciun și pentru a le alege pe cele care atrag cel mai bine oaspeții.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben