Antena 3 CNN Conținut plătit 7 articole esențiale pentru ploaie care-i mențin uscați pe cei mici 

7 articole esențiale pentru ploaie care-i mențin uscați pe cei mici 

de Ioana Dobre    |   

Imaginează-ți că micuțul tău rămâne în casă de fiecare dată când plouă. Nu-i așa că devine posomorât, trist că nu poate ieși să se joace sau să se plimbe în parcul preferat? Te surprinde acest scenariu? 

Copiii percep ploaia diferit față de noi, adulții. Dacă noi ne ferim de primele picături, ei adoră ploaia. Le place cum stropii se preling pe umbrelă înainte să cadă pe asfalt. Le place sunetul ploii. Sigur, există și excepții, dar suntem convinși că cei mai mulți copii se bucură de ploaie. Cu ajutorul hainelor impermeabile, pot rămâne uscați și se pot bucura de ploaie fără a o privi doar de la fereastră.

Dar care sunt aceste articole vestimentare esențiale pentru zilele ploioase? Continuă să citești pentru a afla și pregătește-te să faci cumpărături!

7 piese de care au nevoie copiii pe timp de ploaie 

Iată articolele esențiale pe care ar trebui să le adaugi în garderoba copilului tău pentru a crea amintiri de neuitat chiar și în zilele ploioase:

1. Jachetă colorată pentru zile posomorâte. Aceasta este una dintre piesele de bază, dar este esențial să alegi materiale impermeabile care permit pielii să respire, evitând astfel transpirația. Dacă este și în culorile preferate ale copilului, cu atât mai bine.

2. Pelerină rezistentă la apă cu imprimeuri vesele. O pelerină de calitate superioară, fabricată din materiale impermeabile, cu interior din bumbac și manșete elastice la mâini pentru a împiedica apa să intre, este ideală. De preferat, să aibă și glugă pentru protecție maximă. Descoperă colecția de pelerine de pe www.mun-mun.ro și alege pelerina de ploaie copii preferată.

3. Pantaloni impermeabili, care pot fi purtați și peste hainele obișnuite. Acești pantaloni sunt special concepuți pentru a ține apa la distanță, astfel încât cel mic să nu simtă umezeala, chiar dacă se joacă în bălți sau plouă intens. Practici și ușor de îmbrăcat, îi vor asigura copilului libertatea de mișcare.

4. Cizme înalte din cauciuc de calitate, cu talpă antiderapantă. Cizmele trebuie să fie confecționate din cauciuc durabil, iar talpa antiderapantă va preveni alunecările pe suprafețe ude, oferindu-i copilului protecția necesară. Asigură-te că mărimea cizmelor este potrivită, pentru a-i oferi confort și susținere optimă.

5. Umbrelă transparentă, cu modelele lui preferate. O umbrelă transparentă nu doar că îi va permite copilului să vadă cum stropii de ploaie aterizează pe ea, dar, dacă are și modele vesele, va transforma fiecare ploaie într-o experiență de explorare și distracție.

6. Mănuși din material de calitate, cu manșetă elastică. Mănușile sunt esențiale pentru a menține mâinile copilului uscate și calde. Alege mănuși impermeabile, fabricate din materiale care blochează umezeala, dar care permit totodată pielii să respire. Manșetele elastice sunt ideale pentru a preveni infiltrarea apei și pentru a asigura o potrivire perfectă pe mână, oferindu-i astfel libertate de mișcare și confort maxim, chiar și în condiții de vreme umedă.

7. Husă impermeabilă pentru cărucior. Dacă ai un bebeluș, investește într-o husă impermeabilă care să protejeze căruciorul de ploaie, astfel încât cel mic să fie în siguranță și confortabil chiar și pe timp de furtună.

Acestea sunt articolele esențiale de care copilul tău are nevoie pentru a rămâne uscat și protejat, fie că sunteți la plimbare sau dacă ploaia apare pe neașteptate.

Descoperă colecția de haine de ploaie, pelerine și cizme pentru copii pe www.mun-mun.ro și pregătește-l pe cel mic să se bucure de ploaie. Ajută-l să o îndrăgească, nu să se ascundă de ea, așa cum facem noi, adulții. Bineînțeles, ne referim la ploi ușoare, nu la furtuni sau ploi torențiale.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile