Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică 50 Cent, în România. Artistul a făcut o listă cu cerințe speciale. Ce mâncare vrea să i se aducă pe farfurii de porțelan

50 Cent, în România. Artistul a făcut o listă cu cerințe speciale. Ce mâncare vrea să i se aducă pe farfurii de porțelan

de Andreea Ştefan    |   

50 Cent urmează să susțină un concert la București în câteva zile, iar pentru această ocazie, artistul a transmis organizatorilor o serie de cerințe speciale. El și echipa sa vor fi cazați într-o suită VIP, care trebuie să fie echipată cu două canapele, două fotolii din piele, covoare asortate, palmieri și numeroase plante decorative. În plus, este esențial ca în cameră să fie amplasate oglinzi și ca iluminatul și temperatura să fie reglabile.

Mâncarea trebuie pregătită cu 15 minute înainte de sosirea lui 50 Cent și așezată în tăvi încălzite. Meniul cerut de artist include preparate americane clasice precum Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri și friptură de vită, însoțite de sosuri picante, ketchup, maioneză și muștar american. 

50 Cent preferă cheeseburgerii cu castraveți murați și friptura de vită bine făcută. Instrucțiunile pentru servire sunt clare: preparatele vor fi prezentate pe farfurii de porțelan și servite cu tacâmuri de argint.

Deși are o dietă echilibrată și evită zahărul, artistul preferă jeleurile acre și ciocolata neagră de calitate pentru desert. În plus, 50 Cent dorește ca în camera de primire să fie disponibile platouri cu fructe, în special banane, mandarine, lămâi, afine și nuci caju crude.

Organizatorii au primit instrucțiuni clare și pentru lista de băuturi solicitate de artist. 50 Cent va avea la dispoziție apă plată Smart Water sau Fiji, băuturi energizante și carbogazoase fără zahăr, bere de ghimbir și sucuri naturale de mere și portocale.

Înainte de concerte, artistul urmează o rutină de îngrijire a vocii, care include un ceai verde cu mentă, lămâie, ghimbir și mușețel. De asemenea, pe lista sa de necesități pentru voce se regăsesc bomboane pentru tuse și miere organică.

Subiecte în articol: 50 Cent București cazare mancare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile