Antena 3 CNN Conținut plătit 3 tipuri de decorațiuni cu baloane imprimate, o alegere bună la orice petrecere

3 tipuri de decorațiuni cu baloane imprimate, o alegere bună la orice petrecere

de Ioana Dobre    |   

Dintotdeauna, baloanele au fost asociate cu un decor ușor de făcut, de efect, dar și cu accesibilitatea. Putem spune că ai nevoie de puțină creativitate și de baloane de calitate și ai tot ce îți trebuie pentru a crea un decor potrivit pentru orice petrecere. 

Urmează un eveniment special în viață ta? Plănuiești o surpriză cuiva drag? Iată câteva idei pentru decorul unei astfel de ocazii.

Din banal în extraordinar, o schimbare de decor pe care o poți face cu baloane imprimate

Primul gând despre baloane imprimate se referă la bucuria unui moment și la povestea pe care aceste accesorii o transmit. Cum ar fi dacă acestea ar avea și un mesaj clar de transmis în acest sens? Ideea de a alege baloanele imprimate va fi un avantaj pentru decorul final. Cu siguranță acesta va fi apreciat și va stârni curiozitatea invitaților. Acesta este efectul unui mesaj imprimat, pe care ochii curioși ai invitaților vor dori să îl descopere.

Astfel de baloane le vei găsi la petrecereamea.ro și le poți comanda foarte rapid. Ai de ales între cele cu mesaj clasic la mulți ani sau birthday, iar pentru evenimentele cu miri și mirese sunt disponibile cele cu Just Married, Love sau Mr./Mrs.

Cum le poți integra în decor? Iată 3 idei:

● Arcadă de baloane 

Aceasta poate fi decoratiunea de la intrare în sala de eveniment, deci prima impresie pe care o vei crea invitaților. De preferat să fie una suficient de înaltă, cât intrarea și să combine cel puțin două culori, cele specifice evenimentului. În funcție de cum sunt dispuse, ai șansa de a crea un efect wow - asimetrice, mai pline pe o parte sau rotunde clasice, ai atât de multe variante. 

● Photo corner 

A devenit un trend în ultimii ani că la evenimente de orice tip să existe și un photo corner. Sunt preferate accesoriile tematice pentru ca fotografiile să fie dintre cele mai interesante. În acest decor, baloanele imprimate sunt perfecte. 

● Mărturii și distracție la eveniment 

Dacă vorbim de un eveniment precum o zi onomastică a unui copil, baloanele sunt nelipsite. Pot fi oferite invitaților la plecare, ca semn de bun rămas sau chiar de mulțumire pentru participare. Pot fi de asemenea prinse la fiecare scaun, iar la fața locului pot fi și motiv de a iniția diverse jocuri. În schimb, în cazul unui decor pentru o petrecere a adulților, lucrurile se schimbă. Pot fi însă și decor pentru masa personajelor principale de la eveniment, pot decora scena sau chiar zona cu dulciuri - fruit sau candy bar dacă există. 

Cu astfel de idei în minte, mai rămâne să comanzi baloanele necesare. Acestea sunt disponibile în cadrul magazinului online petrecereamea.ro. Tot aici sunt disponibile și accesorii diverse pentru evenimente reușite, butelie pentru umflarea baloanelor cu heliu, printre altele. În plus, dacă duci lipsa de idei, aici cu siguranță vei găsi cu siguranță ceva potrivit și pentru evenimentul tău planificat.

Contact: contact@petrecereamea.ro

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile