Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 sfaturi pentru o piele catifelată, de invidiat

3 sfaturi pentru o piele catifelată, de invidiat

Pentru femei este extrem de important să se simtă bine în pielea lor, la propriu şi la figurat.

de Georgiana Adam    |   

Acest lucru înseamnă să avem o piele hidratată, sănătoasă, cu o culoare uniformă, plăcută la atingere. Dar pe cât de mult ne place să avem grijă de noi, pe atât de complicat știm că este să avem grijă de pielea noastră.

Nu toate produsele funcționează pentru toată lumea. Timpul nu este mereu de partea noastră. Ce este de făcut pentru rezultate rapide și de durată? Unul dintre răspunsuri este să folosești lăptișor de matcă pur!

Nu toate produsele funcționează pentru toată lumea. Timpul nu este mereu de partea noastră. Ce este de făcut pentru rezultate rapide și de durată? Unul dintre răspunsuri este să folosești lăptișor de matcă pur!

Cum ne influențează felul în care ne simțim în pielea noastră?

 Atunci când nu te simți bine în pielea ta, întreaga dispoziție îți este afectată. Poate că rochia ta preferată nu se așază așa cum vrei astăzi, poate că pantofii cei noi îți dau bătăi de cap sau poate că ai observat că din cauza ritmului agitat de viață pe care îl ai nu ai mai acordat atât de multă atenție pielii tale.

 Nu ești singură! De aceea este important să găsim o balanță și să ne oferim timp pentru a ne îngriji. Nicidecum pentru a arăta bine pentru alții, ci pentru a arăta bine și pentru a ne simți bine cu noi însele. Pentru a ne putea bucura de viață așa cum merităm!

 Când arăți bine te simți bine. Acest lucru nu se referă neapărat la un machiaj complicat sau haine scumpe. Fiecare se simte bine în pielea ei în circumstanțe diferite. Un lucru e sigur: atunci când ne confruntăm cu pielea uscată, parcă nu ne putem bucura de fiecare zi așa cum ne-ar plăcea!

 3 sfaturi pentru o piele catifelată

 Pentru a te ajuta să te bucuri de viață așa cum meriți îți oferim astăzi 3 sfaturi cruciale pentru o piele de invidiat:

  • Hidratează-te! Atunci când nu ne hidratăm destul corpul nostru începe să ia apă din mușchi și piele, dând acel aspect uscat și o piele aspră la atingere.

  • Alege creme hidratante potrivite tipului tău de piele.

  • Folosește produse cât mai naturale, precum lăptișor de matcă pur, pentru a te asigura că nu faci mai mult rău. Beneficiile lăptișorului de matcă sunt bine cunoscute!

 E super simplu, nu? Și nici nu durează mult. Alocă-ți o jumătate de oră în fiecare zi pentru sănătatea pielii tale și vei vedea diferențele!

 Cum să utilizezi lăptișor de matcă pur pentru efecte imediate

 Așa cum probabil știi deja din reclame, beneficiile lăptișorului de matcă cele mai cunoscute de publicul larg sunt cele legate de sănătatea pielii.

 Lăptișorul de matcă pur este o substanță lichidă apicolă, fiind recoltată din stupul albinelor fără a fi prelucrată ulterior de către cei de la Apicola. Este 100% natural și eficient!

 Cele mai mari beneficii ale acestuia sunt acelea anti-îmbătrânire, deoarece stimulează producția de colagen. Menține elasticitatea pielii și hidratează și regenerează în profunzime, având zinc și vitamina B3.

 Poți să te bucuri de beneficiile lăptișorului de matcă atunci când îl folosești în diverse creme sau tonice pe care le aplici direct pe piele, chiar și zi de zi. Pe acestea le poți găsi gata preparate sau le poți prepara chiar tu, acasă, cu lăptișor de matcă pur.

 Dă-ți voie să te simți fermecătoare, bucură-te de beneficiile lăptișorului de matcă!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?