Antena 3 CNN Conținut plătit 3 obiecte sanitare utile pentru casă pe care le poți cumpăra la prețuri mai bune de Black Friday

3 obiecte sanitare utile pentru casă pe care le poți cumpăra la prețuri mai bune de Black Friday

de Ioana Dobre    |   

Black Friday poate fi momentul oportun pentru a face niște achiziții importante pentru casa ta, așa cum sunt obiectele sanitare. Poți să profiți de reducerile semnificative pe care le oferă Black Friday ca să pui în coșul de cumpărături produse pentru baie sau bucătărie, care să aducă valoare estetică și practică locuinței tale.

Astfel de achiziții sunt de nelipsit într-o casă și pot fi piese centrale prin designul lor într-o încăpere. Nu strică, așadar, să îți pui pe listă obiectele favorite. Ți-am trecut mai jos câteva idei și recomandări de obiecte sanitare utile din care să te inspiri pentru a face alegerea potrivită. Genul acesta de produse intră, cu siguranță, la categoria cumpărăturilor pe care merită să le faci, având în vedere că le poți utiliza ani buni, iar rolul lor este extrem de important într-o casă. 

Lavoare și chiuvete de baie

Poți să profiți de promoțiile Black Friday și să investești în obiecte sanitare durabile. Lavoarele și chiuvetele de baie pot fi o astfel de variantă. Partea bună este că pe piață există produse în diverse modele, dimensiuni și materiale, din care poți alege. Este o oportunitate bună să înlocuiești un lavoar vechi și să achiziționezi unul modern pentru o renovare prin care poți să îți transformi baia într-una dintre cele mai atrăgătoare încăperi din casă. Poți profita de Black Friday ca să-ți înlocuiești chiuveta din bucătărie cu una multifuncțională, spre exemplu, și să te bucuri astfel de paleta largă de funcții ale acestui obiect. 

Căzi de baie sau sisteme moderne de duș

De asemenea, ai ocazia ideală să faci unele schimbări estetice și funcționale în baia ta, așa cum sunt căzile de baie sau sistemele de duș.  Poți să profiți de Black Friday și să cauți astfel de obiecte care se vor dovedi o investiție inteligentă. Te poți orienta către căzi de baie cu iluminare LED sau cu riflaje, cabine de duș cu diverse funcții (radio, jeturi de masaj, abur) la prețuri mult mai accesibile. Reducerile pot face diferența între o cadă simplă și una mai sofisticată, în funcție de bugetul tău.

Accesorii și oglinzi 

Pe lista de cumpărături se mai regăsesc adesea și diverse accesorii de baie, așa cum sunt prosoapele, piesele de mobilier pentru depozitarea produselor și alte obiecte specifice acestui loc. Oglinda poate schimba mult aspectul acestei încăperi, de aceea nu strică să faci o schimbare din acest punct de vedere, recomandă cei de la homesandgardens.com. Spre exemplu, oglinzile moderne cu iluminare LED adaugă atât funcționalitate, cât și un plus de stil băii tale. Sau poți opta pentru o oglindă simplă, dar care prin designul ei să aducă frumusețe și eleganță încăperii.  

 

Etichete: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile