Antena 3 CNN Conținut plătit 3 idei de cadou pentru a-ți surprinde iubita cu noi experiențe

3 idei de cadou pentru a-ți surprinde iubita cu noi experiențe

Noile trenduri în materie de cadouri implică mai degrabă alegerea de experiențe decât de obiecte cumpărate. Iar dacă derulezi în albumul cu fotografii vei vedea că cele mai frumoase amintiri sunt experiențele.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Fie că e vorba de prima întâlnire cu partenerul, vacanța cu familia sau o ieșire cu prietenii, sigur îți amintești fiecare din acelea, în detaliu.

Acest gen de moment memorabil îți aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată. Rareori ne amintim de lucruri pe care le-am cumpărat, oricât de mult ni le-am dorit.

Dacă vrei să planifici din timp o surpriză pentru iubita ta și cauți idei cadouri de Paste, venim cu câteva propuneri care o vor impresiona.

1.Un curs de gătit

Dacă știi că e pasionată de gătit, de preparat dulciuri speciale sau vrea să urmeze un curs de barista, fă-i cadou această experiență. Nu știi dacă și-ar dori așa ceva? Cu siguranță va vorbi despre acest subiect destul de des. Majoritatea persoanelor caută în această perioadă idei cadou 8 martie iubita, deci ce moment mai bun decât să alegi un așa cadou. Și chiar dacă nu se dă în vânt după gătit, cadoul în sine este despre experiență. Și poți opta pentru o lecție de gătit mâncarea sau desertul ei preferat: paste, sushi, macarons, etc. Vai fi amuzant cu siguranță.

2.Provoac-o într-o aventură

Când vine vorba de cadouri pentru femei majoritatea optează pentru flori, ciocolată, parfumuri sau cosmetice. Cum ar fi de data asta să alegi altceva, oferind oportunitatea de a-și depăși limitele prin ceva nou? Chiar dacă iubita sau partenera ta nu este o persoană aventuroasă, poți găsi cu siguranță ceva ce să îi facă plăcere. De la un curs de patinaj sau la a conduce o barca cu motor, distracția va fi să o vezi cum se străduiește. În plus poate transmite ideea că o susții să își extindă orizonturile și să încerce lucruri noi. O altă idee poate fi un curs în doi de dans, potrivit pentru cupluri cum e tango sau salsa. Va fi o ocazie incitantă de conectare pentru amândoi. Iar dansul poate fi precursorul unei seri romantice în doi- o altă idee de cadou experiență.

3.Un card personalizat

Dacă vrei cu adevărat să mergi la sigur și ai rămas fără idei sau nu vrei să riști prea mult, alege un card cadou din care își poate alege singură ce tip de experiență vrea să trăiască. Poate e vorba de o zi la spa, un abonament la sală de fitness sau la un club de dans, reducere la restaurantul ei preferat, intrare la muzeu sau altele. Exista multe tipuri de asemenea carduri și poate fi alegerea perfectă pentru persoanele practice.

Un cadou experiență poate reprezenta cadoul ideal și de neuitat, așa că lasă-te deschis și alege ceva nou pentru acest an.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile