Antena 3 CNN Actualitate Filmul protejării beizadelei care a luat viaţa a doi tineri în 2 Mai. Tatăl fetei ucise: "Nu am fost contactat de Poliţie | Cine a greșit trebuie să plătească"

Filmul protejării beizadelei care a luat viaţa a doi tineri în 2 Mai. Tatăl fetei ucise: "Nu am fost contactat de Poliţie | Cine a greșit trebuie să plătească"

Noi detalii în premieră despre influenţa familiei beizadelei drogate care a omorât doi tineri pe litoral.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Apar noi detalii şocante despre tânărul care a omorât doi tineri din cauza drogurilor. A fost oprit de poliţişti de două ori înainte de tragedie. Maşina era blindată de substanţe, avea şi asupra lui droguri.

Poliţia l-a lăsat liber, deşi procedura este standard. Explicaţiile poliţiştilor sunt şocante! L-au lăsat liber pentru că nu era drogat atunci!

Ministrul de interne a cerut o anchetă a corpului de control.

Între timp, familiile celor doi tineri se pregătesc cu lacrimi în ochi pentru înmormântări, cerând dreptate pentru copiii lor.

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani ucisă în accident, a vorbit luni seară, la Antena 3 CNN, despre tragedie.

"Am eu suspiciunea aceasta că s-ar putea încerca mușamalizare, dar am încredere în justiție și în oamenii legii. Chiar nu vreau să mă dezamăgească pe mine și pe toți părinții care au copii", a spus Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei de 20 de ani ucisă în accident.

"Nepotul meu și astăzi când m-am întâlnit cu el se află sub stare de șoc, va trebui să aibă parte de terapie psihologică", a mai spus bărbatul.

"Eu, dacă aș fi pățit același lucru la un filtru, nu neapărat că cineva m-ar fi reclamat în trafic, și mi s-ar fi găsit în vehiculul meu, substanțele, aceleași substanțe, aceeași cantitate, aș mai fi plecat din locul acela? Poate să-mi răspundă cineva din poliție de treaba asta, de lucrul ăsta?

Eu cred că totuși avem două legi, una în care scăpăm pentru că avem cunoștințe și a doua în care trebuie să plătim pentru ceea ce facem", acuză tatăl fetei ucise. 

"Nu știu dacă sunt eu totuși în măsură să dau sfaturi polițiștilor, cum ar fi trebuit să procedeze. Bun, nu-i fac nimic copilului, pentru mine tot un copil este chiar și cel care a făcut rău familiei mele, familiilor noastre, dar ar fi trebuit confiscată mașina pentru 24 de ore, mai ales cu ce s-a găsit în ea. Pe el să-l trimită la plimbare, pe jos, să facă ce vrea el timp de 24 de ore, apoi să revină să-și ia mașina, cu declarații, cu ce s-a găsit și așa mai departe. Nu se mai întâmpla nenorocirea și tragedia", a mai spus tatăl îndurerat, adăugând că nu a fost contactat de poliţişti şi nici de avocata tânărului care a provocat accidentul.

"Cine a greșit trebuie să plătească", a încheiat el.

Tânărul care a provocat accidentul se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile şi aşteaptă să i se decidă soarta. În paralel, ofiţerul şi agenţii care l-au oprit fără să îl testeze cu drugtest-ul sunt cercetaţi disciplinar.

Subiecte în articol: 2 Mai accident droguri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet