Antena 3 CNN Externe Cel puțin 13 oameni au fost uciși după atacarea unei fabrici de pâine din Kiev

Cel puțin 13 oameni au fost uciși după atacarea unei fabrici de pâine din Kiev

Cel puțin 13 oameni au fost uciși într-un atac aerian asupra unei fabrici de pâine din orașul ucrainean Makariv, din regiunea Kievului, au anunțat serviciile locale de urgență.

de Adelina Miron    |   

Cinci persoane au fost salvate. În total, se crede că aproximativ 30 de persoane au fost la fabrică înainte de atac, potrivit SkyNews.

Atacul vine după ce ministerul ucrainean de externe a susținut că trupele rusești au continuat să atace în unele orașe, inclusiv Kievul, în ciuda promisiunii unor coridoare umanitare.

Începând din această dimineață, șase coridoare umanitare s-au deschis în Ucraina, potrivit Ministerului rus al Apărării, în urma unei înțelegeri de încetare a focului în orașele Kiev, Mariupol, Harkov și Sumy pentru ca civilii să poată fi evacuați în siguranță.

Reprezentanți ai Ucrainei și ai Rusiei se întâlnesc astăzi pentru o a treia rundă de negocieri. Aceștia vor discuta probabil despre eforturile de evacuare a aproximativ 200.000 de persoane din orașul asediat Mariupol, după ce două încercări de evacuare au trebuit să fie anulate din cauza continuării atacurilor rusești, Ucraina susținând că Rusia a încălcat acordul de încetare a focului.

 

Subiecte în articol: atac Kiev
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile