Antena 3 CNN Actualitate Detalii exclusive despre dublul asasinat de la Târgoviște. „S-a tras de foarte aproape”. Criminalul, la un pas să fie identificat

Detalii exclusive despre dublul asasinat de la Târgoviște. „S-a tras de foarte aproape”. Criminalul, la un pas să fie identificat

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a afirmat, la 100 de minute de la Antena 3, că polițiștii sunt foarte aproape în a-l identifica și reține pe autorul dublului asasinat de la Târgoviște.

”Din informațiile mele, Poliția e foarte aproape de a identifica autorul acestui dublu asasinat. Cred că în maxim 24 - 36 de ore, poate chiar mai devreme, autorul va fi identificat și reținut”, a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Potrivit lui Dumitru Coarnă, anchetatorii merg pe ipoteza unui conflict iscat spontan, cu atât mai mult cu cât există informații că victimele ar fi surprins braconieri pe câmp. ”Nu a fost un accident. Este omor calificat”, a mai spus Dumitru Coarnă.

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, joi seară, împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, anchetatorii bănuind că vinovat ar fi un vânător. Cei doi ar fi fost la cules de varză, cadavrele au fost găsite la aproximativ 300 de metri de mașina cu care veniseră.

Viceprimarul comunei, unde locuiau cele două victime, spune că unul dintre ei, consilier local, ar fi vorbit la telefon cu un prieten, iar acesta din urmă ar fi auzit replica ”vă dau pe mâna poliției”, ceea ce ar putea indica un conflict, posibil cu braconieri.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor in rem.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet