Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute. Cum și-a calculat Kovesi milionul

100 de minute. Cum și-a calculat Kovesi milionul

Avocata șefei DNA, Laura Codruța Kovesi justifica suferintele psihice ale clientei cu incasarile de la Antena 3:

"Au avut audiente de 7,8% rating. Opinia publica nu are cum sa cunoasca valoarea comerciala a punctului de rating. Pe durata celor 4 ore de emisiune beneficiul a fost 80.000 euro. Suma daunelor morale este justificata inclusiv sub aspectul castigurilor din publicitate", a spus avocata Daniela Frasie, potrivit luju.ro.

De circa patru ani, de cand se judeca dosarul Kovesi-Antena 3, jurnalistii Mihai Gadea, Bianca Nae, Radu Tudor, presedintele GIP Mugur Ciuvica, prin avocatul Marius Arizan, si senior editorul Lumeajustitiei.ro Razvan Savaliuc ii cer sefei DNA Laura Kovesi sa faca dovada prejudiciului suferit din cauza afirmatiilor pe care jurnalistii le-au facut sau nu le-au facut in timpul unor emisiunii de la postul de televiziune Antena 3.

In nicio declaratie publica si in niciun document existent in dosarul cauzei aflate in pronuntare la Curtea de Apel Ploiesti, sefa DNA Laura Kovesi, personal, sau prin avocata sa Daniela Frasie nu au putut sa prezinte dovada prejudiciului, care sa justifice suma de 250.000 lei pe care i-a dat-o deja judecatoarea Crina Buricea de la Tribunalul Bucuresti prin sentinta civila din 2015 de la fond, sau suma de 1 milion de lei pe care Kovesi a cerut-o la fond si insista sa o ceara si in apel.

Subiectul a fost comentat joi, în emisiunea 100 de minute, de Alessandra Stoicescu și invitații săi:

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile