Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 PNL, măcinat de scandal. Un liberal renunță la cursa pentru parlamentare și acuză aranjamentele "din umbră"

PNL, măcinat de scandal. Un liberal renunță la cursa pentru parlamentare și acuză aranjamentele "din umbră"

dolha.jpg
Foto: Intact Images
02 Sep 2016   •   14:00

Fostul lider judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se retrage din competiţia internă pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare.

Dolha susține că jocurile sunt deja făcute de către Ioan Oltean, pe care l-a numit "preşedintele din umbră" al filialei, conform știripesurse.ro.

"Am decis să nu candidez în competiţia internă pentru alegerile parlamentare din această toamnă, din Biroul Politic Judeţean interimar al PNL. (...) Nu e vorba de nicio competiţie, e un simulacru ieftin cu rezultate deja cunoscute, pentru că listele deja sunt trimise la Bucureşti, se ştiu. Or, eu la aşa ceva nu pot să particip", a spus Dolha.

"Haideţi să spunem lucrurilor pe nume, cred că este vremea să o facem: oamenii ăştia, conducerea actuală, listele care deja sunt trimise fac parte dintr-un aranjament, care este orchestrat de nimeni altul decât cel care a orchestrat toate aceste lucruri timp de mai bine de 20 şi ceva de ani în fostul PDL şi azi în PNL. El nu candidează pentru că nu mai vrea să candideze, ci pentru că sunt nişte criterii deontologice, de integritate care nu îi mai permit. Dar, în schimb, îşi doreşte altceva, îşi doreşte oameni pe care să îi poată controla, oameni din aluat slab, aş spune, prin care să conducă în continuare PNL", a afirmat Dolha.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close