Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Liviu Dragnea, lămuriri despre discuția avută la telefon cu premierul Dacian Cioloș

Liviu Dragnea, lămuriri despre discuția avută la telefon cu premierul Dacian Cioloș

o_1b422bo83avo16skdn9sqte538.jpg
15 Dec 2016   •   22:22

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, joi, într-o conferință de presă, cum a decurs episodul cu discuția telefonică avută cu premierul Dacian Cioloș.

“Referitor la discuția mea cu domnul Dacian Cioloș: duminică seară am primit mai multe apeluri de la domnul Cioloș. În final, am răspuns. Și mi-a spus că dorește să avem o întâlnire referitoare la anumite intenții ale Guvernului și că i s-a părut firesc să poarte o discuție cu partidul care a câștigat alegerile. Fiind anunțat în presă, în mod cinstit, l-am invitat la sediul PSD, așa cum a venit și prima dată, când a cerut votul de învestitură. Inițial a zis da, ulterior nu a mai venit. Am convenit ca a doua zi, la ora 11:00, să avem această discuție la telefon. Și mi-a spus despre dorința de a proroga niște acte normative anunțate mai devreme. I-am spus că are toată deschiderea și puterea de a lua orice decizie pe care o consideră corectă, am apreciat faptul că a dorit să vorbim acest lucru, ce m-a deranjat a fost atitudinea domnului ministru Pîslaru, care nu știu dacă știa cine pe cine a sunat sau încă era în campanie și nu apucase să pună frână”, a explicat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close