Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: Da, românii să iasă la vot! Ca să îl măture pe Orban, pentru bătaia de joc la adresa întregului popor!

Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: Da, românii să iasă la vot! Ca să îl măture pe Orban, pentru bătaia de joc la adresa întregului popor!

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a replicat, joi, preşedintelui Iohannis, la scurt timp după ce acesta a declarat că îşi doreşte ca alegerile parlamentare din 6 decembrie să fie câştigate de PNL.

Marcel Ciolacu, replică pentru Iohannis: Da, românii să iasă la vot! Ca să îl măture pe Orban, pentru bătaia de joc la adresa întregului popor!
de Adrian Iclozan    |    03 Dec 2020   •   19:00

Iohannis, aflat la Centrul-pilot de vaccinare anti-COVID de la Romexpo, a spus că românii trebuie să iasă la vot pentru a nu se mai repeta situaţia din 2016, când scrutinul parlamentar a fost câştigat de PSD.

"Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!!

Ciolacu: Au închis şcolile şi pieţele şi i-au fugărit pe creştinii din biserici

Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme! Au distrus economia și au falimentat firmele românești! Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă!

Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României!

Pe 6 decembrie, votați să vă salvați! #VotațiPSD!", a scris, joi seară, pe Facebook, preşedintele PSD.

 

Iohannis, agent electoral PNL

Aflat, joi după-amiază, în vizită la Centrul de vaccinare de la Romexpo, preşedintele Iohannis şi-a exprimat satisfacţia PNL se află pe primul loc în sondajele de opine.

Totuşi, alegerile nu se câştigă în sondaje, ci la urne, a continuat preşedintele, după care a cerut populaţiei să meargă să voteze şi a reluat atacurile la adresa PSD.

"Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016. E extrem de important. Ați fost alături de mine în 2019 și am reușit să oprim ciopârțirea legilor Justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale. Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, de Justiție, de investiții publice",  a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close