Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Vlad Popescu Piedone îl face de râs pe candidatul PSD care a acuzat proasta administrare a Sectorului 5 în ultimele decenii: "Nu voi l-ați nenorocit?!"

Vlad Popescu Piedone îl face de râs pe candidatul PSD care a acuzat proasta administrare a Sectorului 5 în ultimele decenii: "Nu voi l-ați nenorocit?!"

Vlad Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 5, i-a dat o replică tăioasă lui Adrian Vigheciu, candidatul PSD, care într-o postare pe rețelele de socializare a acuzat proasta administrare a Sectorului 5 în ultimele decenii.

vlad popescu piedone
Vlad Popescu Piedone a fost reales preşedinte al filialei PUSL Sector 5 Sursa foto: Facebook | Vlad Popescu Piedone
de Alexandra Dima    |    29 Mai 2024   •   19:53

Vlad Popescu Piedone i-a amintit candidatului PSD că social-democrații au condus destinele sectorului timp de 30 de ani. 

„De zeci de ani, Sectorul 5 a fost guvernat de umbre. De umbre ale trecutului gri și trist. De umbre ale corupției și ale dezinteresului. De umbre fie incapabile, fie nedoritoare de a face mai bine pentru oameni”, a spus Vigheciu, care consideră Sectorul 5 drept „cel mai murdar sector, cel mai sărac, cel mai subdezvoltat, cel mai lipsit de perspective și de condiții de trai elementare”. 

Replica lui Vlad Popescu Piedone nu s-a lăsat așteptată. 

„N-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020? Nu voi, pesede, ați supt tot și ați lăsat cartierele în paragină? Ce s-a realizat în ultimii trei ani, circarule, n-au făcut ai voștri în 30”, a scris pe Facebook Vlad Popescu Piedone. 

Candidatul PUSL acuză ipocrizia candidatului social-democrat, după ce acesta a făcut clipuri electorale cu vaca la păscut și mergând cu căruța. 
„Când mai pozezi în bufon electoral prin Sectorul 5, întreabă cetățenii! Oamenii cunosc adevarul! Oamenii au trăit în șerpăria voastră și în batjocura voastră! 
Poți îndruga minciuni! Te poți filma si de-a dura! Te poți poza și cu capra și cu țapul! Tot mitoman ești, tot mitoman rămâi și după 9 iunie! 
Stii de ce? 
Pentru că oamenii au văzut ce înseamnă un primar adevărat! Oamenii s-au săturat de voi și nu mai pot fi păcăliți cu minciuni electorale! 

Pe 9 iunie, visurile voastre se vor sparge în mii de cioburi!”, mai scrie Vlad Popescu Piedone. 

×
Subiecte în articol: Vlad Popescu Piedone sectorul 5
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close