Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Spectactol pe străzile din Cluj-Napoca, de 1 iunie | Zilele Clujului, sărbătorite cu mii de oameni

Spectactol pe străzile din Cluj-Napoca, de 1 iunie | Zilele Clujului, sărbătorite cu mii de oameni

Mii de clujeni au admirat, de Ziua Copilului, spectacolul de sunet și culoare al Paradei Zilelor municipiului. Cei prezenți au putut vedea statui vii şi o mulţime de personaje fascinante interpretate de actorii stradali. Nu au lipsit nici spectaculoasele costume ale soldaților romani, demonstraţiile live ale sportivilor, dar şi momentul artistic al majoretelor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2024   •   09:35

Actorii companiilor de teatru și animație stradală s-au numarat printre cei care și-au făcut apariția primii la paradă. Ei au dat viață unor personaje inedite.

Cluburile sportive, cele de gimnastică, dar și grupurile de dans au făcut c\teva demonstrații de talent şi curaj.

La paradă a participat şi primarul municipiului.

"Toate sunt frumoase, mai ales că sărbătorim Ziua Copilului. Copilăria nu este numai o vârstă, este o stare de spirit, aşa că la mulţi ani tuturor, indiferent de vârstă. Clujenii ştiu să se şi bucure, dar ştiu şi să muncească, să se şi distreze. Ne bucurăm că un număr atât de mare de clujeni a venit astăzi în stradă să ne bucurăm împreună de Clujul nostru drag. La mulţi ani Cluj, la mulţi ani tuturor, la mulţi ani tuturor copiilor indiferent de vârstă", a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Echipa Antenei 3 CNN a zărit în public și doi oaspeți speciali: tatăl și mama Simonei Halep.

Parada s-a încheiat cu o ploaie de confetti în piața centrală a orașului.

×
Subiecte în articol: Zilele Clujului Emil Boc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close