Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Singurul exit-poll din România, la Antena 3 CNN. Veți fi primii care află rezultatele alegerilor locale și europarlamentare 2024

Singurul exit-poll din România, la Antena 3 CNN. Veți fi primii care află rezultatele alegerilor locale și europarlamentare 2024

Românii vor obține, în timp real, informațiile momentului, duminică, 9 iunie, doar la Antena 3 CNN

antena 3 exit poll alegeri 9 iunie 2024
Singurul exit-poll din România, în exclusivitate la Antena 3 CNN. Veți fi primii care află rezultatele alegerilor locale și europarlamentare 2024
de Mia Lungu    |    08 Iun 2024   •   16:03

Au mai rămas doar câteva ore până la cel mai important moment al alegerilor locale și europarlamentare 2024. Mâine seară, la ora 22:00 veți fi primii care vor afla rezultatele alegerilor, în direct, la Antena 3 CNN și pe www.antena3.ro.

O să vă prezentăm singurul EXIT-POLL din România realizat de CURS-Avangarde și vă vom spune cine sunt câștigătorii, dar și perdanții alegerilor locale și europarlamentare

Pentru prima dată la noi în țară, Antena 3 CNN va îmbina informația esențială cu tehnologia viitorului. Vom revoluționa televiziunea, la alegerile care schimbă România și Europa.

V-am pregătit o demonstrație de forță, care începe dimineață, la ora 5:00. Jurnaliștii Antena 3 CNN vor fi prezenți în toate punctele fierbinți din țară, dar și din străinătate.

Antena 3 CNN va difuza, în timp real, cele mai noi date despre alegerile locale și europarlamentare 2024

Astfel, luptele electorale cele mai importante, mai strânse și mai interesante de la aceste alegeri pot fi analizate și de dumneavoastră, chiar din fotoliul de acasă.

Cum afli secţia de votare la care ești arondat pentru alegerile locale și europarlamentare 2024

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la urne să îşi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European şi pe cei în administraţia locală. De regulă, veți fi inclus pe lista permanentă pe baza domiciliului, dar dacă v-ați înregistrat reședința la primărie, veți fi alocat unei secții conform adresei de reședință.

Sunt organizate aproape 19.000 de secţii în toată ţara. Astfel, vor fi aleşi pentru următorii patru ani primarul general al Capitalei, preşedinţii de consilii judeţene, membrii Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cei ai consiliilor judeţene, primarii localităţilor, primarii de sectoare ale Capitalei, precum şi membrii în consiliile locale ale fiecărei unităţi administrativ-teritoriale.

Votarea începe duminică la ora 7:00 şi se încheie la ora 22:00.

Având în vedere că pe 9 iunie au loc atât alegeri europarlamentare, cât şi locale, alegătorii pot opta să îşi exercite dreptul de vot numai pentru un singur tip de scrutin sau pentru ambele scrutinuri.

Cum găsesc secția de votare?

Alegătorii care nu știu unde trebuie să voteze pe data de 9 iunie pot afla secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul registrulelectoral.ro și completând datele solicitate: CNP, numele de familie și codul captcha.

După completarea corectă a datelor, site-ul va afișa numele și numărul secției de votare la care alegătorul este arondat, precum și adresa și harta unde este localizată secția.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vasile Bănescu s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al BOR
x close